Konferera hos oss

Vår modell är en av helhetslösningar, vi har tack vare våra samarbeten med vår systerverksamhet Gumbalde Gårdskrog möjlighet att lösa er konferens från att ni kliver in genom dörren hos oss, tills dess att ni avslutar efter ett par timmar, eller dagar.

Med det sagt, så är en konferens hos oss anpassat från ett mindre sällskap, upp till helpaketslösningar för 200 personer. 

Längre ner följer några exempel på de paket vi kan tillhandahålla, och de rum som kan nyttjas av er.

Viken

Detta är vårt minsta rum, anpassat för en mindre sittning om cirka 20 personer, här tillhandahålls allt från projektor till fika och anteckningsmateriel, en avslappnad miljö för det lite mindre sällskapet.

Sjöen

Vårt stora utrymme i samma byggnad som restaurangen, här får ni plats för drygt 75 personer, precis som i Oasen tillhandahåller vi det materiell ni behöver för att utföra er uppgift här hos oss, den enklaste modellen här är en klassisk skolsittning.

Austasjöen

Belägen ett stenkast från restaurangen så finner ni Lövsta lantbruksgymnasiums gymnastikhall, här sätter vi upp för de största sällskapen och föreläsningarna med början på sällskap över 80 personer upp till 200.